През май транспортът и логистиката ще се срещнат във Fiera Milano

Транспортният сектор преживява големи промени, които се дължат на технологичната революция и нарастващата осведоменост за нуждата от спазване на природата. Transpotec Logitec 2024 обещава да бъде място, където превозвачите ще намерят отговори на своите въпроси и ще се справят с новите предизвикателства. На изложението ще присъстват осемте големи производители на камиони в Европа, които ще представят визуализации, нови двигатели и услуги, насочени към декарбонизацията и намаляването на емисиите.

Transpotec Logitec обещава да бъде добре структурирано с предложения и съдържание. Освен тежкотоварните камиони, на изложението ще бъдат представени и лекотоварни автомобили от IVECO, Koeliker, MAN и Renault. Връщат се и ремаркета и полуремаркета в различни конфигурации – за ванове, цистерни, самосвали и транспорт при температурен режим.

Изглежда, че майското издание на Transpotec Logitec ще бъде успешно и ще отговори на нуждите на сегашния пазар. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с последните тенденции в отрасъла и да участват в конструктивен диалог между производители, институции и превозвачи.

#автосервиз #avtoservice #autoservice #диагностика #diagnostika #горивна и запалителна система #gorivna I zapalitelna Sistema #стартери #starteri #генератори #generatori #ходова част и трансмисия #hodova chast i transmisia #ремонт на двигател #remont na dvigatel #газови уредби #gazovi uredbi

Leave a Comment